Supergod fyllning till tårtor eller som frosting på cupcakes.
Ingredienser:
Ingredienser:
180g dumle
3 dl vispgrädde
Värm upp grädden i en kastrull men var noga med att den inte får börja koka.
Dela Dumlekolorna i mindre bitar och rör ner dem i grädden och rör tills de smält.
Häll upp i skål och ställ i kylskåpet i minst 5 timmar (helst ska den dock stå över natten).
När blandningen är helt genomkall vispas den upp till en härlig fluff.
Det här receptet räcker till 1-2 lager i en tårta.
Receptet hittat och taget från sockerrus där ni förutom en massa recept får vila ögonen på alla hennes fantastiska skapelser :)
Dela Dumlekolorna i mindre bitar och rör ner dem i grädden och rör tills de smält.
Häll upp i skål och ställ i kylskåpet i minst 5 timmar (helst ska den dock stå över natten).
När blandningen är helt genomkall vispas den upp till en härlig fluff.
Det här receptet räcker till 1-2 lager i en tårta.
Receptet hittat och taget från sockerrus där ni förutom en massa recept får vila ögonen på alla hennes fantastiska skapelser :)
Detta receptet provar jag nu. Tänkte ha de som frosting på mina cupcakes.
SvaraRaderaKram Mikaela